IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо Уилям и Кейт не се държат за ръка на публично място?

23 февруари 2017 12 40

Поведението обяснява експерт

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Една от най-известните двойки в света – Кейт и Уилям, не се държат за ръце, а това породи много въпроси сред почитателите им.

Според експерти, това тяхно поведение не е свързано с предполагаеми проблеми в отношенията им – ясно е, че те много се обичат. Робин Кермъд, специалист по езика на тялото разказал пред Us Weekly, че Кейт и Уилям, че двамата просто спазват етикета, а също така взимат пример от кралица Елизабет.

„Кралицата и нейният мъж много рядко се държат за ръка на публично място и това влияе на останалите членове на семейството. Абсолютно ясно е, че Уилям и Кейт са си емоционално близки, но те не изпитват необходимост да доказват любовта си на официални мероприятия. Те са силна и независима двойка и не е нужно това да бъде видяно от целия свят“, обяснил експертът.

Той също така добавил, че „Кейт е пораснала и няма нужда някой да я държи за ръката“.

„Ние видяхме този жест в политици и звезди, които имат проблеми в брака. Те хващат ръката на партньора си, опитвайки се да докажат, че всичко между тях е наред.“, казва още Кермъд.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари