За това, че отношенията между Скарлет Йохансон и Ромен Дориак не са добри, стана ясно на 25 февруари тази година. По данни на техни близки те са престанали да живеят заедно още през лятото на 2016 г.

Все пак двамата продължиха да се появяват заедно на светски събития. На 8 март се появи информация, че предният ден актрисата е подала и молба за развод във Върховния съд в Ню Йорк.

Но се появи и надежда, че двамата могат да се съберат, тъй като Ромен помолил актрисата да премисли и оттегли молбата за развода, пише People.

Още по темата

Дориак написал: „Искам да се върнем на масата за преговори. Имаме прекрасна дъщеря, която може да възпитаваме заедно още много години в радост и печал“.

Адвокатът на френския журналист Харолд Майерсън отбелязал, че сега той обсъжда въпроса за родителските права на 2-годишната Роуз Дориак с колегите юристи на Йохансон.

„Ние обсъждаме въпросите за родителските права, а също и икономическите въпроси и сме удивени, когато те направиха това (подадоха заявлението за развод).

За актрисата това е втори брак. По-рано тя бе омъжена за Райън Рейнолдс. За причината за разпада на връзката ѝ с французина, близък до актрисата обяснява:

„Очаквах, че те ще се разделят след определено време. Никога не съм вярвал в това, че двамата ще са дълго заедно. Те не са равни и това влияеше на отношенията им. Личеше си, че нещо не е както трябва“. Освен това, той подчертава, че Скарлет има навик, ако между нея и някого отношенията са потънали, тя бърза да приключи с тези неща.