Амал Клуни винаги е блестяла в цветни тоалети, привличащи вниманието. Оказва се, че съпругата на холивудската звезда Джордж Клуни продължава традицията, дори като бременна.

Фотографи уловиха адвокатката за човешки права из улиците на Ню Йорк да отива на работа в жълта рокля в комплект с палто с черни ивици по краищата.

Те пък бяха в унисон с черните обувки и черната чанта на госпожа Клуни. Въпреки напредналата си бременност, брюнетката не е качила килограми, а съвсем леко се вижда порасналото ѝ коремче.

Амал трябваше да произнесе реч като представител на Организацията на обединените нации за борбата срещу безнаказаността на престъпленията, пише Daily Mail.

Красавицата заяви пред ООН, че нито един войник не е изправен пред съда за международни престъпления и попита защо това още не е направено.

От подиума тя продължи: „Питам днес, за да има справедливост! Всеки конфликт ни напомня, че не може да има траен мир без справедливост“.

Амал отдавна защитава човешките права, но стана известна едва през 2014 г., когато сключи брак с Джордж Клуни. Съвсем скоро стана ясно, че двамата чакат близнаци.

Снимка: AKM-GSI, Daily Mail