IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Това ли е новият дом на Никол Кидман и Кийт Ърбан?

14 март 2017 10 00

Луксозното имение в Австралия струва 1,3 милиона долара

Снимка: Jeff Rayner\Coleman-Rayner

Снимка: Jeff Rayner\Coleman-Rayner

Никол Кидман и Кийт Ърбън водят тайни преговори да заживеят в Австралия. За тази цел съпрузите неуморно търсят дом, подходящ за семейството им, разкрива Daily Mail.

Два независими източника, близки на Кийт са потвърдили, че двойката търси имот там. Те са се спрели в тиха местност в Южен Куинсланд, където звездите са решили да се устроят със своите две деца. Засега те са харесали имение в частен затворен комплекс, който е едва на 20 минути от центъра на града.

Имотът има четири спални и е с прекрасен панорамен изглед към планините. В него има тенискорт, голяма винарска изба, басейн.

Брокерът Матей Томпсън е показал имота пред изданието, но така и не е уточнил дали звездната двойка го е набелязала за свой бъдещ дом.

„Има потенциални купувачи от цял свят“, обяснява той и допълва, че не се наема да коментира кои са те.

Затова пък Томпсън е убеден, че имотът отговаря на всички изисквания и на богатите и известните. „Това имение е толкова дискретно, че повечето хора от града не знаят за съществуването му.“, обяснява той.

Имотът е от затворен тип и има много висока степен на сигурност, алеята до къщата е около 2 километра. Има и място за изграждане на хеликоптерна площадка. Разполага с огромен гараж, който може да побере до 10 превозни средства.

Също така има и домашен фитнес. Смята се, че цената му е около 1,3 милиона долара – почти четири пъти над средната цена за региона.

„Ако Никол и Кийт купят това място, те ще обновят един от салоните като го превърнат в звукозаписно студио за него и ще направят малка стая за домашно кино за нея“, разкриват близки до семейството.

Според тях, мястото също така ще помогне на децата на двойката да водят здравословен начин на живот и да имат интерес към селскостопанските животни, които обича и Кидман.

Вижте луксозния дом в галерията ни

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари