IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Уилям се забавлява в Швейцария без Кейт

14 март 2017 15 20

Херцогът на Кеймбридж е бил забелязан в компанията на две красиви момичета

Снимка: OK Magazine

Снимка: OK Magazine

Принц Уилям изкара миналия уикенд далеч от дома. Той бе забелязан на пистите във Вербие, Швейцария. Принцът бе в компанията на свои приятели, но сред тях не се забелязваше съпругата му Кейт Мидълтън, пише OK Magazine. Обикновено тя го придружава в подобни забавни пътувания.

Въпреки това пресата не бе привлечена от този факт, колкото от това, че Уилям свободно общува с две момичета. В едно от тях бе разпозната моделът Софи Тейлър.

„Уилям и приятелчетата му се спускаха по планината и отидоха на ресторант, където ги чакаха момичетата.

По-късно те били забелязани да пият напитки и да се наслаждават на слънцето. Кейт едва ли би се радвала, че съпругът ѝ е на почивка в компанията на две красиви момичета“, обясни източник на изданието.

Според него, компанията също така посетила нощен клуб, където принцът продължил да се забавлява.

Според някои съобщения сред хората е било и гаджето на Тейлър. Предполага се, че херцогинята на Кеймбридж не се е присъединила към съпруга си, тъй като е решила да остане у дома с двете им деца.

Представител на двореца Кенсингтън коментира неговата внезапна ски обиколка: „Това е негов личен график и ние не го коментираме.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари