IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Криско се чуди: Готов ли съм за баща?

16 март 2017 10 00

Рапърът лудо влюбен в танцьорката Цвети

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Рапърът Криско е изправен пред сериозна дилема в личния си живот. Той изживява бурна връзка с танцьорката Цветелина Петрова и по всичко личи, че отношенията им вървят повече от отлично, пише „България днес“.

Певецът не жалел средства да направи любимата си щастлива и харчи със широки пръсти за екзотични почивки, скъпи подаръци, романтични вечери.

„Хлътнал е до уши! Прави всичко за нея“, твърдят близки на Криско.

Наскоро двамата се завърнаха от Тайланд. В екзотичната дестинация двамата си изкараха незабравими дни и се върнаха по-влюбени от всякога. Двамата са непрекъснато заедно, като Цвети редовно придружавала рапъра на изявите му.

Самата Цвети била толкова силно влюбена в изпълнителя, че искала той да ѝ направи дете. Независимо, че двамата са заедно едва от няколко месеца.

Певецът пък все още умува дали е готов да бъде баща. Криско обаче е променил някои навици и е намалил среднощните купони и запои със старите авери от Габрово.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 7 години )