IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес: Известност, самота, депресия...

19 март 2017 07 00

Бях зависима от интернет, признава певицата

Снимка: Vogue

Снимка: Vogue

Селена Гомес стана главна героиня за априлското издание на американския Vogue, което е дебют за нея там.

24-годишната певица засне стилна и чувствена фотосесия, чийто автори станаха известните фотографи Мерт Алас и Маркъс Пиггът, работещи в тандем.

В своето интервю за изданието Селена разказва за това как се е отнесла към новината, че е станала най-известната личност в Instagram, и как се е борила с депресията.

„Скоро след като станах най-известната личност в Instagram, излязох от себе си. Това е консуматорство. Проблемът бе в това, че с интернет заспивах и с него се събуждах. Бях зависима и постоянно гледах какво се пише за мен, а това изобщо не ми беше необходимо. След всяко излизане от мрежата се чувствах зле“.

А това как се е преборила с депресията, Селена коментира така: „Дори не можете да си представите колко е трудно да бъдеш обкръжена от анонимни личности. Реалните хора ми помогнаха да се боря за живота и това бе едно от най-смислените неща в живота ми“.

Тя обясни още, че турнетата са едни от нещата, които я карат да се чувства самотна. „Моето самочувствие след участието ми в Revival World Tour бе сринато. Постоянно се чувствах, че не съм достатъчно добра за хората. На концертите си ги молих да ми дадат обещание, че те никога няма да позволят на други да ги убеждават, че не са достатъчно добри“.

Вижте Селена Гомес в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари