IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

О, Джизъс! Благо и Есмер за кой ли път пак разделени

17 март 2017 10 00

Рускинята зарязала родния футболист още на Свети Валентин

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Една от най-често разделящите и събиращи се двойки в шоубизнеса – Благой Георгиев и Есмер Омерова, отново са се скарали и не са заедно, пише „Монитор“.

Поредната криза в отношенията им е настъпила около Свети Валентин, като тогава Есмер празнувала в Куршавел с родителите си и малкия Елай.

За разрива помежду им говорят и постовете на танцьорката в Instagram с клиширани мъдрости от типа на „Не възрастта, а мъжът променя жената“ и „Можеш да имаш 100 жени, но пак няма да намериш мен в тях. Съжалявам, любов“.

Красивата татарка лекува любовното си разочарование и с интензивни тренировки в залата по танци, като бързите ѝ крака и красивите линии в хореографията събират само суперлативи под клипчетата в социалните мрежи.

Последният си отскок до България футболистът и танцьорката направиха по Коледа, когато Джизъса празнува рождения си ден с децата си от гимнастичката Христина Витанова – Йоана и Давид.

Миналата есен след предполагаема изневяра Благо купи на Есмер апартамент в Москва и се извини за гафа с воаяжи в Дубай и Барселона.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари