IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кандис кърми 5-месечния си син по минирокля

19 март 2017 10 30

Бразилската красавица шумно агитира правилното хранене на бебетата

Снимка: Daily Mail

Снимка: Daily Mail

Красавицата Кандис Суейнпоъл показа, че е безупречна майка и отново напомни, че кърменето на обществени места не е престъпление. Тя застана пред обектива с 5-месечния Анака и го кърми в черна минирокля.

28-годишният бразилски модел пусна още през декември миналата година снимка в Instagram как кърми сина си.

Кандис бе уловена в този интимен момент да стои на шезлонг и да кърми малкото. Младата майка е почти без грим, отбелязва Daily Mail.

Докато участва в шеметна фотосесия за бразилския Vogue пред обектива на известния фотограф Мерт Алас, тя добавя, че отново е в играта на най-добрите.

Блондинката роди на 5 октомври 2016 г. Бебето е от дългогодишния ѝ партньор Херман Николи.

Двамата започнаха да се срещат, когато тя бе едва на 17 години. Обявиха и годеж през август 2015 г. Откакто стана родител, моделът силно агитира за кърменето.

„Много жени се засрамиха да кърмят на обществени места, за да не бъдат укорявани заради това“,отбеляза тя и допълва, че се чувства странно от този факт след многото снимки, които е правила в оскъдно облекло за модните списания „в името на изкуството“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари