IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Орлин Павлов мълчи за жената до себе си, но е щастлив

17 март 2017 14 40

Не вярвам на тези, които афишират любовта си, казва певецът

Това бе първата снимка, която загатна, че Орлин има жена до себе си. Снимка: Facebook

Това бе първата снимка, която загатна, че Орлин има жена до себе си. Снимка: Facebook

Орлин Павлов не е от мъжете, които афишират връзките си, като последната му любов под прожекторите беше преди години с танцьорката Яна Акимова. После дълго време нямаше сериозна приятелка, или поне не такава, която да покаже пред света.

Но напоследък отново попадна в булевардните колонки и се заговори, че най-накрая е намерил любовта – в лицето на момичето, което се снима в последния му клип към песента „С едно крило“. Тя се казва Цветелина Роскин и се изявява като модел и актриса.

Въпреки че вече не крие коя е тя, Орлин отказва да споделя всякакви детайли около връзката си.

„Не искаме да афишираме връзката си. Не вярвам на хората, които постоянно демонстрират колко са щастливи, като се снимат и не спират да говорят за любовта си. Така че се съмнявам да променим решението си. Благодаря ви за вниманието!“, заяви певецът пред сп. Story.

В интернет не липсват и коментари, че коледната снимка на Орлин и Лина е PR, която изпълнителят е решил да си направи около последния си проект, тъй като красавицата участва в него и снимайки се с нея пред коледната елха, да се заговори повече за парчето му.

Не закъсняха и клюки, че моделът е известна в родния си Плевен като доста разкрепостена и даже имала профил в порнографски сайт. Засега Павлов видимо не дава ухо на подобни злонамерени слухове.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари