IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Още едно звездно дете: Клара – дъщерята на Юън Макгрегър

20 март 2017 12 00

Блондинката демонстрира шеметна визия край басейн

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Още едно дете на холивудска звезда изгрява на небосклона. След дъщерите на Джони Деп и Ванеса Паради, на Уил Смит и Майкъл Джексън, се появява и Клара Матилда – най-голямата дъщеря на Юън Макгрегър.

Момичето демонстрира завидна фигура и визия. 21-годишната красавица работи като модел, а в социалните мрежи се появиха няколко снимки със нейния звезден баща – 45-годишния Макгрегър.

На фотосите, публикувани в Instagram, тя е край басейн по оскъден бански, разкриващ шеметната ѝ външност.

Клара е най-голямото дете на звездата от „Трейнспотинг“, който има още две 15-годишни дъщери – Естер Роуз и Джемиян (осиновена от Монголия). Юън е баща и на 5-годишната Анук. Той се радва на дългогодишен брак с френската дизайнерка Ив Мавракис.

Преди да се премести в Лондон, Клара е живяла в Лос Анджелис с нейното семейство. Самата тя има доста фенове в социалните мрежи. Последователите ѝ в Instagram са над 15 000.

За себе си казва, че е здраво стъпила на земята, въпреки звездната кариера на родителите ѝ. Пред Daily Mail тя споделя: „Винаги съм искала да работя сама и да изкарвам собствените си пари.“

Клара е работила в магазин за дрехи, като сервитьорка, гледала е деца. Обяснява, че баща ѝ е искал да я научи каква е стойността на парите. „Татко винаги подчертаваше, че това става с усилена работа“, отбелязва тя.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари