IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Емануела не иска мимолетна връзка, още се съди с бащата на детето си

22 март 2017 08 40

Галин се възбудил от певицата на снимачната площадка

Снимка: сп. Love Style

Снимка: сп. Love Style

Фолкпевицата Емануела призна, че е отворена да обича някого, но изчаква да срещне мъж, който наистина си струва и е сериозен. Не иска да се вкарва в мимолетни връзки. След последния ѝ дует „5, 6, 7, 8“ с Галин мнозина побързаха да я вкарат в леглото на колегата ѝ. И той май няма нищо против.

„Галин си го харесвам много отдавна като изпълнител. Като мъж също, той си е секссимвол. Красиво момче е, не може да не го харесваш“, разкри Емануела пред сп. Love style. А Галин допълва с усмивка, че дори по време на снимките няколко пъти усетил промени в някои свои части на тялото и имало тръпка на снимачната площадка.

„Човек трябва да е психично болен, за да няма тръпка към Емануела. Смятам, че тя и в реалния живот е много добра в леглото – огнена и темпераментна. А дали би пламнала любов между нас? Вярно е, че сме много заети, но всичко е възможно. Човек никога не знае“, твърди Галин.

Самият той имал сериозна връзка, продължила година и половина. Разделили се главно заради неговата работа, тъй като много пътувал.

Междувременно Емануела пък продължава съдебните битки в съда срещу бащата на детето си – Димитър Динев.

„Никога нямаше да родя, ако знаех, че ще стане така. Просто тогава се поддадох на емоции. Повярвах на Митко, който твърдеше, че никога няма да позволи детето ни да е на разделени родители. Тук трябва да кажа, че за всички наши проблеми е виновен баща му. Той продължава да се опитва да ни разваля отношенията, но не мисля да го позволявам повече, заради детето. Митко се вижда със сина си в определените от съда дни. Дава по 250 лева“, откровена е фолкпевицата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари