IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Къмбърбач стана баща за втори път

26 март 2017 09 25

Съпругата му Софи Хънтър го дари със син

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Бенедикт Къмбърбач е станал баща за втори път, след като съпругата му Софи Хънтър родила момченце на 3 март. То ще носи името Хал, съобщи Контактмюзик.

Софи Хънтър родила в луксозно обзаведената болница Портланд в Лондон.

Двойката оповести, че кръстила сина си Хал, като се смята, че името на детето е вдъхновено от прякора на шекспировия герой Хенри Пети.

40-годишният Къмбърбач, който има също 21-месечен син Кристофър от съпругата си, по-рано довери, че бащинството е помогнало в кариерата му.

„Много хора, повечето от които жени, ми казаха, че бащинството може да повлияе върху кариерата ми. То действително оказва влияние, но в добрия смисъл. Знам, че що се отнася до кариерата ми, съм в привилегировано положение, но смятам, че всички, дори онези, които се сблъскват със сериозни предизвикателства, черпят духовни сили от децата си. Те ви вдъхновяват. Не се смятам за голяма холивудска знаменитост. Имам семейство и близки приятели, които ме познават от началото на кариерата ми и не ме виждат в подобна светлина. Те винаги с радост ми напомнят кой всъщност съм аз, а това е много хубаво. Смятам, че за мен не е никакъв проблем да съм здраво стъпил на земята“, заяви Къмбърбач.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари