IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким готова за трето дете, дори с операция

31 март 2017 12 20

Риалити звездата шокира близките си с новината

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Ким Кардашян шокира близките си с новината, че иска трето дете. В епизод на шоуто „Keeping Up With the Kardashians“, тя споделила на роднините си: „Мисля да си направя операция на матката, за да родя още едно бебе. Но това не е ли прекрасно?“.

Въпросът уплашил майка ѝ Крис Дженър, която с ужас започнала да ѝ обяснява колко рискове крие подобно решение за здравето ѝ, пише OK Magazine. Свидетели на случката станали и сестрите й Кортни и Клои.

Всъщност подобно решение е доста загадъчно за светската дива, която доскоро категорично отказваше да дари с трето дете съпруга си Кание. На него тя обясняваше, че е преживяла много трудна втора бременност, а възстановителният период след появата на малкото и отнел доста време и сили.

Също така преди време Ким обясняваше надълго и нашироко за проблемите на женските части, които могат да загубят очарованието си по време на бременността. Сега обаче тези теми явно не са от значение.

Кание Уест и Ким Кардашян имат две деца – 3-годишната им дъщеря Норт и 15-месечния им син Сейнт.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари