IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сестрата на Меган Маркъл: Хари е само средство, не любовта ѝ

3 април 2017 09 00

Саманта Грант пише изобличаваща книга за изгората на принца

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Докато поклонниците на кралското семейство във Великобритания наблюдават с интерес как се развиват отношенията между Меган Маркъл и принц Хари и с нетърпение чакат съобщение за предстоящата сватба, сестрата на актрисата усърдно събира компромати срещу нея, пише OK Magazine.

Саманта Грант неведнъж е заявявала, че Меган не е толкова добра, за колкото се представя. По думите ѝ, звездата е готова на всичко за кариера и пари.

„Не мисля, че британската кралица би я приела такава, каквато е в действителност, заяви в едно от многото ѝ интервюта Саманта – Меган е егоистична и самовлюбена. Мисля, че кралското семейство ще бъде силно удивено“.

Съвсем скоро стана ясно, че Саманта дори смята да напише и книга за Меган, в която ще разкрие цялата истина за нея. Работното заглавие е „Дневникът на сестрата на принцесата“.

По думите на Грант, Меган винаги е искала да бъде принцеса и Хари не е нейната любов на живота ѝ, а средство за постигане на целите ѝ.

„Тя е с ледено сърце. Аз винаги я подкрепях, но не допускам лъжите и лицемерието“, обяснявала Саманта. Тя също така се надява, че все някога Меган ще прочете книгата ѝ и ще си направи правилните изводи.

Саманта Грант

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

viki ( преди 7 години )
lele ,pazi boze ot takava sestra,kakva zloba ima v neia
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар