IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт и принц Уилям под ръка: На гости на бъдещата булка Пипа

3 април 2017 13 00

Чаканото събитие ще е през май

Снимка: Daily Mail

Снимка: Daily Mail

Принц Уилям и Кейт Мидълтън започнаха да се появяват отделно един от друг, но ето че отново фотографи ги засичат заедно.

След като Уилям показа танцови умения в ски курорт, а съпругата му се появи на официално събитие без него, двамата се събраха заедно публично. Те отидоха до дома на Джеймс Матюс и Пипа Мидълтън, съобщава Daily Mail.

За визитата Кейт избра елегантна рокля на цветя от Alice Temperley Peony за 99 паунда, а нейният съпруг предпочете неофициалния стил: наследникът на британския престол се появи в джинси и тъмна риза, отбелязва изданието.

Родителите на Кейт и Пипа – Карол и Майкъл Мидълтън, така и не са се явили на срещата, но са предали своите поздрави и са отбелязали, че отдавна обичат бъдещия си зет и напълно одобряват избора на дъщеря си.

Сватбата на Пипа Мидълтън и Джеймс Матюс ще се състои през май тази година. Сестрата на херцогинята почти година подготвя сватбения ден и се надява, че всичко ще премине чудесно.

Съвсем скоро дори се появи информация, че Пипа не иска на сватбата да присъства възлюбената на принц Хари – Меган Маркъл, тъй като актрисата умее да привлича вниманието върху себе си, а на този ден Пипа иска да е център като булка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари