IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мария след раздялата: Май ще съжалявам, че съм била с Гущеров

6 април 2017 06 20

Не могат да ме опорочат или огорчат, категорична е певицата

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Фолкпевицата Мария не смята да влиза в обяснителен режим за раздялата си с Християн Гущеров. Техният брак продължи малко повече от две години, а бизнесменът обяви края на раздялата им с интервю, в което обясни, че изпълнителката не искала семеен, а разгулен живот.

Мнозина дори свързаха новата песен на Мария „Болна тема си за мен“ с драмите в личния ѝ живот.

„Болни теми за мен няма никакви. Аз съм много силен характер и много дисциплинирана като човек. Онези, които ме познават, го знаят – аз съм много точна във всяко едно нещо и това, че постоянно се мобилизирам и самокритикувам, не ми дава възможност да имам болни теми“, заяви тя пред телевизия Планета.

За сътресенията извън сцената тя предпочита да запази мълчание.

„Има една тема, към която спазвам хигиена на общуване, защото аз съм такъв тип човек, който уважава онези, които го обичат, които са го обичали, са помагали и са били част от неговия свят. И по-скоро, прескачайки темата за личния живот, не позволявам някой да се почувства обиден, засегнат. От тази гледна точка казвам „хигиена на общуване“, а не нещо да избягвам и да нямам отговор. Имам отговор за всичко, но когато се отнася за личния живот, нека си остане в моята глава, в моето сърце. Имайки предвид всичко, което се изписва напоследък и начинът, по който се опитват и да ме опорочат, и да ме огорчат, ще кажа, че съм човек, който стъпва здраво на опита си, на рутината си и се е доказал във времето. Такива жълти послания и измислени цитати и грозни думи, няма как нито да ме огорчат, нито да ме обидят. Жалко е, че се случва, жалко е, че не си ценим хората. Във всяка една колеблива ситуация злоупотребяваме с това нещо. Аз не възпитавам детето си така. Разбира се, не ми е приятно, но няма какво да направя. Затова просто ще замълча, както съм замълчавала и преди шест години и половина, така и сега. Нито ще отговарям, нито ще давам обяснения. Просто ще кажа, че имайки предвид ситуацията ми в личен план, много хора се възползват и поднасят грозни лъжи за мен. Хората, с които ме свързват и думите, които казват, са лъжа и са грозни“ – обясни тя.

Все пак тя коментира с няколко думи и интервюто на съпруга си, в което той се отрече от нея.

„Надявам се, че не е вярно, ако е вярно, ще се наложи да съжалявам за времето, което сме били заедно“, заяви Мария и допълни, че ще си замълчи и заради детето си, и заради собственото си достойнство.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари