IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Белафонте сряза Мел Би: Не съм я тормозил!

7 април 2017 07 00

Мъжът на певицата не може да иска богатството й

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Стивън Белафонте, съпругът на бившата спайска Мел Би, отхвърли обвиненията ѝ, че я е тормозил, които тя отправи срещу него, след като поиска развод, съобщи Фимейл фърст. След като подаде документите за развод, Мел Би поиска и ограничителна заповед срещу 41-годишния продуцент. Той обаче заяви, че обвиненията й са „възмутителни, неоснователни и неверни“.

Бившата „спайска“ разкри потресаващи подробности от съвместния им живот – как била бита, дърпана и влачена по пода, ходила със синини от удари на тв участия.

Адвокатите на Стивън Белафонте обвиниха Мел Би, че не иска да приключи връзката приятелски. Според клиента им обвиненията целят да прикрият действията на певицата по време на връзката им и тя го очерня, за да има предимство за попечителството над детето и при решаването на финансовите въпроси.

Мел Би, чието пълно име е Мелани Браун, и Белафонте сключиха брак през 2007 г. и имат едно дете – петгодишната Мадисън. Певицата иска съвместно попечителство над детето и настоява съдът да няма право да присъди издръжка на Белафонте.

Мел Би и Стивън Белафонте имат предбрачно споразумение и затова той не може да получи половината от богатството й при развода. Максималната сума, на която Белафонте може да се надява, е пет милиона британски лири. Състоянието на Мел Би се оценява на 48 милиона лири.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари