IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На 51 Елизабет Хърли засенчи супермоделите

9 април 2017 06 00

Актрисата продължава да промотира сама линията си бански

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

На 51 Елизабет Хърли няма нужда от супермодели, за да рекламират нейната линия бански, защото тя изглежда перфектно. Чаровната звезда от „Кралски особи“ демонстрира завидните си форми в Instagram, качвайки няколко плажни снимки и гиф, на които е облечена в най-новото си творение – бял бански половинки, кръстен на близката ѝ приятелка Ел Макферсън.

Феновете на Лиз направо полудяха и не се поколебаха да изсипят куп комплименти под разголените секси кадри. „Невероятна жена!“ и „Как може още да си необвързана?“, бяха само част от коментарите под селфитата.

Хърли обаче изглежда не бърза да се обвързва. След провалите на връзките си с Хю Грант, Шейн Уорн и Стивън Бинг, който е баща на сина ѝ, тя предпочита да се фокусира върху кариерата и наследника си.

14-годишният Деймиън май е единственият мъж, който вълнува брюнетката и тя все по-често го избира за компаньон по време на публичните си изяви.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари