IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джулия Робъртс: Хубава жена почти на 50!

7 април 2017 14 20

Някога излизах без да се погледна в огледалото, казва актрисата

Снимка: Marie Claire

Снимка: Marie Claire

Джулия Робъртс украси корицата на френското издание Marie Claire. Звездата от „Хубава жена“ покани фотограф в дома си, който е на брега на Тихия океан. Актрисата не говори често за семейството и личната си къща и все по-малко гости кани у тях, но този път направи изключение.

Фотосите са извънредно нежни. Робъртс съвместява женственост с умерена строгост, отбелязва изданието. Дори на черно-белите кадри се вижда, че тя е заложила на изисканост.

На снимките Джулия е щастлива и доволна от себе си, семейството и живота си. „Знаете, че някога излизах от дома и разбирах, че изобщо не съм се погледнала в огледалото. Мисля, че това е правилно отношение към живота“, казала тя в интервюто.

На въпрос на журналиста как тя се отнася към това, че преди всичко я свързват с ролята й в „Хубава жена“, актрисата отговаря: „Мисля, че феновете на този филм първо ме считат за красива жена. Те могат да ме видят като такава и аз считам това за комплимент. Що се отнася до самия филм – ако хората след толкова години го гледат и все така силно харесват, значи в него има нещо особено“.

За новите снимки Джулия Робъртс, която скоро ще отбележи 50-ия си юбилей, изглежда потресаващо добре. Не изненадва, че именно тя вече седем години е посланик на марката Lancome! За любовта си към тази марка казва.

„В Lancome! работи действително силен екип, а престижът на марката с годините не намалява, даже обратното. С времето си сътруднича с такива марки и взимам участие в разработването на някои от продуктите. Дават ми да си изразявам мнението за техни нови аромати и така мога да се гордея с новия продукт, който представлявам“.

За тази марка, освен Робъртс работят Изабела Роселини, Пенелопе Крус и Кейт Уинслет.

Вижте Джулия Робъртс в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари