IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Емили Ратайковски: Хората не вярват, че мога да съм секси и умна

14 април 2017 10 45

Моделът на корицата на Marie Claire

Снимка: Marie Claire

Снимка: Marie Claire

Емили Ратайковски е считана за една от най-красивите жени в света и разкри, че често хората се изненадват, когато открият, че е политически информирана и интелигентна.

Тези признания тя направи за последния си проект – новият брой на Marie Claire.

Тя казва: „Във всеки профил, написан за мен, има „Тя е толкова сексуална и такъв секссимвол“, комбинирано с „Но, уау, тя разбира от политика.“ И това само по себе си е секси. Защо трябва да бъде едното или другото?“.

Актрисата признава, че отказва много роли във филми, защото не иска да бъде в „голям студиен филм“, който изисква от нея да бъде просто секси по бельо.

„Повече интерес имам към това да работя с неочаквани и готини режисьори по интересни проекти, отколкото да бъда в голям студиен филм по бельо. Отказвам много роли, но трябва да се боря за тези, които наистина искам“, допълва тя.

Появата на Емили Ратайковски в новия брой на списанието е част от годишния брой „Fresh Faces“, в който акцентът пада върху пет нови и талантливи дами.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари