IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Азис си купи колата на Божинов

13 април 2017 11 00

Изпълнителят вече кара Бентли

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Попфолк изпълнителят Азис, който е фен на бързите коли, вече е собственик на Бентли-то, което допреди две години принадлежеше на футболиста Валери Божинов, пише „24 часа“. Той кара спортната кола известно време по софийските улици и булеварди с транзитни номера. След като ѝ се порадва, я продаде.

Точно с тази кола Валери си навлече гнева на много хора, след като на няколко пъти си позволи да паркира на място, предназначено за инвалиди. От няколко месеца червеният автомобил има нов собственик и това е Азис.

Изпълнителят е купил червеното „Бентли“ от бизнесмен от Стара Загора, като е платил 300 000 евро. Въпросният бизнесмен е закупил мощния автомобил от Божинов.

Тази сума не е проблем за попфолк изпълнителя, който често има участия, гостуванията му и в България също зачестяват. Той е сред най-добре платените изпълнители у нас.

Бизнесменът, който преди две години купил колата на Божинов, се занимава с препродажба на автомобили. Той взима само скъпи и луксозни коли. След като леко ги пооправи, той ги продава по-скъпо, отколкото ги е купил. Няколко месеца бизнесменът е забелязван със свръхскъпата кола из улиците на Стара Загора. Сега неин притежател е Азис.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари

Тара ( преди 7 години )
Не разбирам защо са се гневили толкова хората. Да нямаш нищо в главата си също е вид инвалидност...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар