IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездна трансформация: Преслава

23 април 2017 12 00

Вижте фолкпевицата от 2005 г. досега

Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

Фолкпевицата Преслава е една от най-титулованите в бранша и едва ли има статуетка, на която да не е била носител. Тя е следващият ни гост в рубриката „Звездна трансформация“.

Личният ѝ живот е по първите страници, но рядко го коментира и гледа да бъде дискретна. Затова са и многобройните спекулации чии чаршафи топли. Била е заедно с бизнесмена Петко Димитров (в момента той е женен за танцьорката Яна, с която вече имат две деца), с Бирмата, приписваха ѝ връзка с колегите ѝ Константин и Фики.

По отношение на визията обаче тя не е сред големите експериментатори. Предлагаме ви да я видите от 2005 година насам и да проследите промяната в нейния имидж.

Трябва да се признае, че през годините тя е претърпяла доста промени. В началото на своята кариера тя определено е била от по-пухкавите изпълнители, за да се стигне допреди година-две, когато имаше съмнения дали не е болна от анорексия.

Дали се е подлагала на пластични операции трудно може да се прецени. Знае се, че изпълнителката се е подлагала на хирургична интервенция за намаляване на гърдите.

Вижте Преслава през годините в галерията ни

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари