IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джей Ло и Алекс Родригес все по-близки, децата им – също

19 април 2017 07 40

Всички се събраха заедно на празниците

Снимка: OK Magazine

Снимка: OK Magazine

Отношенията между Дженифър Лопес и Алекс Родригес стават все по-сериозни. Двамата решиха да изкарат заедно празниците в Доминиканската република, където освен на почивка се посветиха и на работа.

Двамата са били в компанията на децата си. Джей Ло била с близнаците, а Алекс с по-голямата си дъщеря Наташа от предишния си брак, както и с майка си.

Всички се събрали в къща, наета от певицата за 10 хиляди долара на вечер. Според източник на E!News, влюбените се събудили по-рано, за да приготвят празничната маса и да изненадат децата си. Всички били заедно в двора на наетия дом. След празничния обяд те гледали заедно филм.

„Техните деца наистина се сближиха и станаха добри приятели. Дъщерята на Родригес – Наташа, бе като голяма сестра на близнаците на Джей Ло“, разказва още източникът пред изданието.

Дженифър също така е имала и първо музикално участие в страната. По време на шоуто към нея на сцената се присъединил бившият ѝ съпруг Марк Антъни, двамата изпълнили в дует няколко песни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари