Живот на лизинг. Така може да се определи битието на фолкпевицата Мария след развода със съпруга ѝ Християн Гущеров.

Тя заживя в апартамент, който изплаща на кредит. Певицата обори слуховете, че е била изритана от семейния им дом в Бояна, като заяви, че тя еднолично взела решението да напусне милионерския син преди 10 месеца.

Още по темата

„Събирахме се, разделяхме се. Дадохме си още един шанс, аз съм много търпелив човек. Пътищата ни обаче окончателно се разделиха. Багажът ми и този на детето отдавна не са при него“, обясни сексапилното миньонче, цитирана от „Монитор“.

Милионерът обяви предстоящия си развод с Мария в края на миналия месец. Двамата нямат сключен предбрачен договор, но Мария е категорична, че няма финансови претенции към съпруга си.

„Колата ми, въпросният бял мерцедес, също е на лизинг. Справям се сама, с което много се гордея. Грижа се за дъщеричката ми и за семейството ми“, каза още Мария, като допълни, че се надява с Гущеров да запазят приятелските си отношения.

„Той даде много и на мен, и на Марая. Любовта и днес я има, но не е от тази хранеща любов, от която всеки има нужда“, смята тя.

Мария не мисли да лежи на стари лаври и в музиката. По-малко от месец, след като пусна последния си сингъл „Болна тема си за мен“, фолкизпълнителката вече подготвя и следващия си проект. За него е любопитно, че автор на текста, музиката и аранжимента е Криско.