IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Николета: Прелестите ми са само за един!

20 април 2017 12 40

Тя ли ще бъде плеймейтката на века?

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Николета Лозанова пусна поредната порция еротични кадри в социалните мрежи. В последния на очи се набива огромното ѝ деколте.

„На този кадър можете да откриете множеството прелести, които притежавам. Едните са достъпни само за един, а другите за всеки, който пожелае! А вие пожелахте ли ги?“, хвали се тя като визира, че за останалите са бижутата.

Видимо, това с което я е наградила природата и хирургията в момента е за ползване само от вратаря на националния отбор по футбол Николай Михайлов. Те се събраха отново в края на миналата година.

Междувременно Лозанова е спрягана за безапелационна победителка в конкурса на родния Playboy за „Плеймейтка на века“. До 11 май тече онлайн гласуване за 15-те най-влиятелни плеймейтки.

Това се оказа титла, която носи известност, а и възможности. При това не е необходима диплома за висше, за да започнеш работа в национална медия. Не че на Запад не е така, но там зайчетата най-често стигат до имението на Хю Хефнър, докато в България те се титуловат като модели.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

кака ( преди 6 години )
Е що ще повръщате бе хора.... Щото сте завистливи... за това..... Тя идеална отвсякъде.... мъжете точат лиги.... жените злобеят..... Лоша работа
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rita ( преди 7 години )
Вече видяхме прелестите й когато е станала Плеймейтка. Да живее пластичната хирургия. Май и на мен взе да ми се повръща.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
surr3a1 ( преди 7 години )
офф ( преди 7 години )