IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Децата на известните: Парис Джексън

22 април 2017 08 00

Живот с върхове и спадове

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Да бъдеш дъщеря на Майкъл Джексън със сигурност не е лесно. Защото очакванията на обществото са големи и всички те следят под лупа. Затова и животът на 19-годишната тийнейджърка върви с възходи и спадове.

Когато умира Краля на попа тя е едва на 11 години. Детството ѝ преди това също не може да се впише в рамките на нормалното. Майкъл я крие от хорските очи, когато излиза с нея с маски и кърпи на главата, остава невидима дори по време на неговите турнета.

Сваля маската на погребението на баща си. За да стане мишена на общественото внимание. И нормално за едно крехко дете – да не може да понесе тази популярност. Майка ѝ Деби прави самопризнание – заченала е децата си със сперма от донор и Майкъл Джексън не е неин биологичен баща. Но публиката пренебрегва този факт.

Парис не празнува рождения си ден след смъртта на своя татко, докато не става на 18. Но най-критичният момент в нейния живот досега настъпва през 2015 година. Парис прави опит за самоубийство сутринта на 5 юни. Деби потвърждава, че е имало разрези на китките ѝ. Вечерта преди да посегне на живота си, тийнейджърката качила два поста в Twitter – „Чудя се защо сълзите са солени?“, а вторият цитира хита на Бийтълс „Yesterday“ – „Вчера всичките ми проблеми изглеждаха толкова далеч. Сега изглежда са се върнали, за да останат“.

По това време Парис живее при баба си Катрин. Започва да ходи на терапия, посещава клуб на анонимните алкохолици.

В началото на този месец Парис стана на 19. Животът й изглежда малко по-подреден. Обича йога, лагерува с приятелите си в гората на Юта.

Интимният ѝ живот също може да се характеризира като бунтарски. Веднъж провокира, че обича лесбийки, после е в обятията на татуиран музикант. А всяка нейна тръпка също се следи под лупа.

Като всяко младо момиче обича експериментите с визията. В един момент феновете я сравняват с Майли Сайръс заради късата ѝ прическа в русо, а тази година реализира фотосесия, в която е копие на... Мадона.

Парис Джексън вече е част и от модния подиум, след като подписа договор с водещата агенция Ай Ем Джи Модел. И стана колежка на топмоделите Жизел Бюндхен, Джиджи и Бела Хадид, Карли Клос и Кая Гербер, дъщерята на Синди Крауфорд.

Тя се снима за сп. „Ролинг стоун“, ще направи и актьорския си дебют в новия сериал „Звезда“ на телевизия Fox тази година.

Вижте Парис в нашата галерия

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

rita ( преди 6 години )
Глупости ! И думата препратки се пише с Т а не с Д !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар