IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тяло на седмицата: Роузи Хънтингтън-Уайтли

30 април 2017 08 00

Не мисля как изглеждам, когато ме снимат, казва красавицата

Снимка:  Glamour

Снимка: Glamour

Сексапилната Роузи Хънтингтън-Уайтли стана героиня в юнския брой на британския Glamour и съвсем естествено попадна в рубриката ни „Тяло на седмицата“.

Очевидно бившият модел на Victoria's Secret е взела участие в снимките преди бременността или поне докато тя още не е била видима.

В интервю за изданието Роузи разказва за тайната на правилното селфи и за отношението ѝ към идеалната снимка в социалните медии.

„Имаме нужда от около половин час, добра светлина, да разполагаме с време и готовност да направим стотици снимки, които след това да редактираме, да преминат през филтър“, размишлява тя.

Красавицата обяснява пред изданието, че всъщност не се замисля над това как изглежда, когато позира за снимки. „Но това е част от работата ми и се надявам, че хората, които са ми последователи в социалните сайтове не смятат снимките ми за неприятни“.

Роузи се притеснява, че много момичета като видят снимките на фотомоделите, губят самочувствието си.

„Те разглеждат и виждат блестящи супермодели, позиращи на плажа в невъобразими пози. Виждам, че мнозина се разстройват“, коментира тя и признава, че не знае как да сдържи реакциите им. – „Нямам рецепта. Понякога си мисля, че това не говори много добре за мен“.

Роузи и съпругът ѝ Джейсън Стейтъм очакват да станат родители. Новината за нейната бременност те потвърдиха в началото на февруари.

Двамата са заедно вече около седем години и се очаква скоро да има и сватба. Запознават се през 2010 г. на снимките на „Трансформърс 3. Тъмната страна на Луната“.

Вижте Роузи в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари