IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уилям и Кейт искат 1,5 млн. евро за голите снимки в Closer

3 май 2017 09 10

Папараци уловиха двойката през 2012 г. по време на тяхна ваканция

снимка: Reuters

снимка: Reuters

1,5 милиона евро обезщетение искат адвокатите на принц Уилям и Кейт Мидълтън от френското списание Closer, публикувало голи снимки на съпругата на британския престолонаследник, предаде ДПА.

Папараци уловиха херцозите на Кеймбридж по време на почивката им в частна резиденция в Прованс, Югоизточна Франция. Случаят е от 2012 г. Снимките не са с много добро качество, въпреки че фотографите са използвали телеобектив, но все пак фотосите са правени без знанието на кралската двойка.

Делото се води в Париж, а обвиняеми по него са представител на списанието и двама фоторепортери. Те са подведени под отговорност за нарушаване на неприкосновеността на личния живот. Адвокатите на кралската двойка поискаха обезщетение в размер на 1,5 милиона евро.

Фотографите отрекли, че са автори на въпросните снимки, а в съда принц Уилям в писмено обръщение, преведено на френски коментира, че подобни фотоси са били шокиращи за семейството му, особено след като и майка му, покойната принцеса Даяна, е водила битка с папараците и подобна журналистика.

Съдът ще се произнесе на 4 юли.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари