IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Асен Блатечки – грешен съпруг, баща за пример

5 май 2017 11 40

Върна се и го приех. Знам, че направи грешка, заяви съпругата му

Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

Асен Блатечки и половинката му Катерина Горанова се събраха в тандем за новата лента „Бензин“. Събраха се и в живота отново, след като актьорът имаше извънбрачна връзка с модела Диляна Попова, която даде и плод – сина им Борил.

Блатечки се завърна уверено при тази, която смело нарича „свой спътник“ в личен и в професионален план – майката на тийнейджърката Катя.

„Върна се и го приех. Знам, че направи грешка, но когато в едно семейство има трусове и проблеми, вината никога не е само на един човек. Знам, че и аз съм допринесла за отдалечаването му от мен като се отдавах предимно на работата и на Катя, а това не е правилно. Дори и сто години да си заедно с един човек, винаги трябва да поддържаш любовта жива и свежа“, споделя режисьорката.

Близки до семейството твърдят, че тя вече е свикнала с идеята, че Асен има син от модела Диляна Попова и нещо повече – приемала съвсем нормално факта, че половинката ѝ ще поеме отговорностите си към малкия Борил, пише сп. Story.

„Асен ни?oгa не би оставил сина си на произвола, защото е прекрасен баща. Като съпруг може и да е правил много грешки, но като татко на Катерина винаги е бил перфектен. Убедена съм, че ще е най-добрият баща и за Борил“, категорична е Катя.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

ГОСТ ( преди 6 години )
ПАТКАТА ПРОДЪЛЖАВА ДА БЪДЕ ЗАШЕМЕТЕНА!? НЕ,НЕ СИ ВИНОВНА ТИ,ТОЙ СИ Е НЕРЕЗ,КАКВОТО И ДА НАПРАВИШ,ПАК ЩЕ ТИ ИЗНЕВЕРИ! КАКТО НЕ МУ Е ЗА ПРЪВ ПЪТ С ПОПОВА,ТАКА НЯМА ДА Е И ПОСЛЕДЕН! НЕ СИ СТРУВА УНИЖЕНИЯТА!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар