IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Галин – известен, но често самотен

7 май 2017 06 00

Нямам жена до себе си, признава певецът

Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

Галин е сред най-популярните фолкпевци, а феновете му се увеличават с всяка изминала година. Много хора си формират мнението за него на база песните му. Участието му в кулинарно шоу разкри негови други черти и си спечели симпатиите на много хора.

„Чувствам се поласкан и зареден с изключително много положителна енергия, когато хората ме поздравяват, радват ми се и ми казват как са ме гледали и са били възхитени или приятно изненадани. Както знаеш монетата няма само една страна. Някои казаха, че са били разочаровани. Аз не очаквам всички да ме харесат. От излъчените кадри много хора си помислиха, че съм претенциозен и мрънкащ. Не съм безгрешен и едва ли някога ще бъда. Аз приемам мнението на тези, които ме критикуват, защото понякога точно отрицателните коментари те карат да се замислиш и да се опиташ следващия път да бъдеш още по-добър. Дори отрицателните коментари могат да бъдат градивни. В общи линии, винаги мненията са разнопосочни, но се радвам, че все пак повечето са положителни. Аз определено не съм велик кулинар, но смятам, че основната цел на телевизионните предавания е да развличат и забавляват хората. Явно съм бил от интересните участници в шоуто, щом появата ми предизвика толкова много и толкова полярни мнения, а това е най-важното за мен. Докато публиката ме гледа, интересува се от мен и се забавлява, аз ще бъда щастлив и удовлетворен, че си върша работата добре. Ясно е, че коментарите и оценките винаги ще бъдат разнопосочни, но това, както казах не е проблем“, казва Галин в интервю за списание Story.

Той обаче няма възможност да се задържа много в кухнята заради ангажиментите си. Признава, че в неговото меню основно място заема месото, най-вече заради изтощителните тренировки.


Кога открива страстта към спорта? „В началото започнах да ходя на фитнес по-скоро по задължение и от необходимост. Когато започнеш да се появяваш по-често пред публика и да виждаш как хората те гледат, искат да те докоснат, приемат те за техен модел за подражание и така на татък, просто няма как да си позволиш да изглеждаш зле и неподдържан. Напротив – започваш да изпитваш желание да се усъвършенстваш. Мисля, че това е нормално. Когато толкова много хора те гледат, трябва да се чувстваш добре със себе си и външния си вид. Един неуверен човек не би успял да се отпусне пред публика и да не мисли за себе си, а за това как да забавлява хората. В последствие спортът стана страст и е едно от нещата, които страшно ме разтоварват. Определено не ходя по задължение, а защото наистина го искам“, разкрива Галин.

Неговото име се завъртя и около голите му снимки, които изтекоха покрай снимките на клип.

Естествено е майка му да реагира, но той твърди, че всичко е било нормално.

„На майка ми няма какво да се обяснявам. Бях ѝ казал каква е концепцията на видеоклипа и че ще се наложи да се съблека. По-скоро беше учудена как може някой от екипа да си позволи да заснеме това от монитора без наше знание и позволение и на всичко отгоре да го пусне и в интернет, но ето, че всякакви хора има. Специално на това видео през снимачната площадка преминаха много статисти, екип и кой ли още не. Може би трябваше да предвидим, че нещо такова може да се случи, но истината е, че не сме очаквали някой да предаде така нашето доверие или това на режисьора. Здраве да е, както се казва. В крайна сметка този човек ни направи услуга, защото песента стана още по-очаквана, а това че понесохме толкова много критика и обиди вече сме го преживели“, смята Галин.

Певецът признава, че в момента няма гадже, а клюките, които го свързаха с колежката му Емануела нямат нищо общо с истината. Но и да създаде връзка не му е лесно.

„Няма да кажа невъзможно, но определено е трудно. В сериозна връзка една жена иска цялото внимание да бъде върху нея, да бъде като принцеса. Аз не мога да осигуря това нещо в момента на която и да е. Аз съм всяка вечер в различен град, всеки ден с различни хора. Нонстоп съм по срещи, на път или в залата. През останалото време се опитвам да възстановя енергията си и да спя. Коя нормална би издържала това? А и аз не искам да причинявам това на някого, когото обичам. Наистина е гадно да се налага да обясняваш постоянно, че искаш да бъдеш с някого и наистина имаш чувства, но просто няма как да му отделиш времето, от което се нуждае. Често съм самотен и това ме тормози, но когато се замисля не съм сигурен и дали е добра идея да имам сериозна връзка, защото въпросното момиче ще трябва да понесе наистина много неща, ако иска да бъде с мен“, откровен е изпълнителят и допълва, че много иска семейство и деца.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари