IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездна трансформация: Алисия

7 май 2017 12 00

Вижте как се е променила фолкпевицата през годините

Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

Алисия е една от най-популярните фолкпевици, но във витрината си има не само музикални статуетки. Често е определяна за модна икона, избирана е за „Най-сексапилната жена на 2008“ от читателите на списание FHM.

Нейният моден възход започва с връзката ѝ с Валери Божинов, който по това време печели милиони по италианските и английските терени с фланелката на Ювентус, Фиорентина и Манчестър Сити.

Естествено, подменя се и гардеробът на изпълнителката, която проявява и вкус към скъпите тоалети. Тяхната връзка дава плод. На 12 септември се ражда Валери-младши.

Връзката им обаче не издържа на времето и Валери минава под венчило с плеймейтката Николета Лозанова. Алисия пък превзема сърцето на вратаря на националния отбор по футбол Николай Михайлов. Но и с него вече са разделени, а той се върна в постелите на старата си любов Николета.

Четиримата не слизат от първите страници на таблоидите, в един момент дори се прекрачва границата на разумното и те са всекидневно в жълтите рубрики.

Алисия жъне успехи и в музиката, като благодарение на своя продуцент Виктор Касъмов започва да превзема и балканските сцени. Прави включително и международни дуети.

Вижте как се е променила Алисия през годините в галерията ни

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари