IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зейн Малик загуби 5 млн. лири след напускането на One Direction

9 май 2017 11 40

Соловата му кариера го направи по-беден от останалите му колеги

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Зейн Малик напусна One Direction през 2015 г. и това го лиши от 5 милиона британски лири. Музикантът има с толкова по-малко от другите членове на групата, тъй като не участва в прощалното им турне.

24-годишният Малик реши да се заеме със самостоятелна кариера. Дали това е успешно решение за него, трудно може да се определи, тъй като One Direction направиха силен финален гастрол.

Списък на богатите британци, публикуван от „Сънди таймс“, показва, че богатството на Зейн възлиза на 35 милиона лири, докато Найл Хоран, Лиъм Пейн, Хари Стайлс и Луис Томлинсън притежават по 40 милиона лири.

Миналата година списъкът показваше, че богатството на Зейн е 30 милиона лири, докато останалите членове на бандата притежават по 33 милиона лири.

Хоран е уверен, че бандата ще се събере отново. Не се знае дали тази разлика в богатството ще накара и Зейн да се присъедини към групата този път.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари