Кралицата на Световната купа по художествена гимнастика в София Невяна Владинова ще вдига сватба. Красавицата, която е с три титли на последната световна купа ще се врече във вечна вярност на приятеля си Веселин Манолов, съобщи „България днес“.

Младите направиха символична церемония непосредствено след олимпиадата през 2016.

Неви и Веселин живеят от доста време заедно. Любовта им пламна на стадион „Герена“. Именно там под ръководството на Нешка Робева и личната ѝ наставничка Бранимира Маркова тренира Владинова.

В непосредствена близост до мястото, откъдето са тръгнали голяма част от най-добрите български грации, тренирал и Веско. Той е част от известната брейк група „Енерджи Крю“.

Талантът му бива забелязан от Нешка Робева, която го кани в шоу спектаклите си „Споменът“, „Готови ли сте“, „Купона“ и „Мистерията Еньовден“.

Веско е бил и част от балетните формации за концертите на Дженифър Лопес и Снуп Дог, а през 2012 г. участва в „България търси таланти“.

„Много сме щастливи, признава в свое интервю Владинова и допълва – Запознахме се в залата, където Веско тренира брейк. Иначе работи като счетоводител“.