IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ева Лонгория разкри тайната на красотата си

14 май 2017 06 00

Актрисата застава пред списание Health Magazine

Снимка: Health Magazine

Снимка: Health Magazine

Актрисата Ева Лонгория разказа за диетата си и начина на поддържане на чудесната си форма в юнския брой на списание Health Magazine.

Звездата изглежда винаги безупречно на червения килим, за което допринася и работата на нейния стилист. Разкрива, че отделя специално внимание на косата си.

Пред изданието тя споделя също, че силните жени винаги са я вдъхновявали. Самата Ева е израсла сред сестри, всяка от които била независима, заета, с много задачи. Те също така имат деца, работа и стилен живот. „Те нямат време да следят модата или цвета на косата си.“, отбелязва Ева.

Що се отнася до нея, Лонгория не се чувства удобно в черно. „Просто мисля, че е скучно и не се чувствам красива в такова облекло. Гардеробът ни наистина може да подобри емоциите ни. Всекидневните ми дрехи са дънки с копринена риза и обувки на токчета.“, коментира тя.

Що се отнася до типичната тренировка за Лонгория, актрисата разкрива, че обича бягането, а също и йога и пилатес. Иначе не харесва движения, които съдържат много неща. Във фитнеса взаимно се мотивират със своя партньор в живота – Хосе Бастон, за когото е омъжена от януари 2016 г.

С него също така променят начина си на хранене. Имало е моменти, в които са решавали да са вегани, но постепенно включили в диетата си яйца, по-късно и риба.

Това, което я мотивира в края на деня е чаша вино.

Вижте Ева Лонгория в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари