IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дуейн Джонсън – Скалата готов за президент

11 май 2017 14 40

Актьорът е готов да зареже професията си, за да управлява държавата

Снимка: GQ

Снимка: GQ

Дуейн Джонсън „Скалата“ стана главен герой на юнското издание на американския GQ. Пред изданието Дуейн разказал как спортуването му помага в работата, а също споделил и за необичайното си желание да влезе в политиката.

Джонсън напълно сериозно е настроен да се пробва на президентските избори. По думите му, към това го подтикнали други личности, влезли в политиката, като преди това са работили в съвсем различни области.

„Във всеки случай изборът на Тръмп доказа, че знаменитостите могат да станат успешни политически лидери. При това той дори не спря на губернаторския стол, преди да стане президент“, заяви актьорът.

Звездата от предстоящия „Спасители на плажа“ дори скицира как вижда образа на президент – да се бори за равни права и да носи отговорност за решенията си.

„Ако аз стана президент, за мен ще е важен балансът. Ще е важно и лидерството и поемането на отговорност за всички. И ако не съм съгласен с мнението на някого, няма да го отричам“, каза още актьорът.

Той също така изрази несъгласието си с външната политика на настоящия президент Доналд Тръмп. Джонсън признал, че за него са важни въпросите за националната сигурност, но влезлите в сила миграционни забрани, по неговото мнение не решават проблема.

„Вярвам в единството. Нашата страна е построена на това, благодарение на това тя става по-силна“, отбелязва Дуейн.

На въпрос на журналиста за това готов ли е да се откаже от своята кариера, за да седне на президентския стол и да промени политическата ситуация в страната, Джонсън без да се замисли, отговори положително: „Да, мисля, че това е напълно реално“.

Вижте Дуейн Джонсън в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари