IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мераци: Николета искала скалпа на Джошуа

12 май 2017 06 40

Харесва всички публикации на боксовия шампион

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Николета Лозанова се е вгледала в новия шампион в боксовата тежка категория Антъни Джошуа. Само преди няколко седмици той детронира украинеца Владимир Кличко, което е обострило инстинкта на родната мъжемелачка.

Официално Николета топли чаршафите на вратаря на националния отбор по футбол Николай Михайлов, но успехите на двамата са несравними. Докато Ники изпадна в трета турска лига с отбора си Мерсин, то Джошуа стъпи на световния връх в бокса.

Лозанова се е активизирала в социалните мрежи и лайква всички статуси на Антъни, но за момента той не поддава. По подобен начин плеймейтката преследва и Роналдо, като дори сама си изгради легенда, че се е намъкнала в леглото му. Лансираната версия в родни издания бе препечатана и от няколко европейски таблоида, които дори я изтипосаха като една от бройките на португалския футболист. Любопитното е, че по същото време Кристиано се заиграваше с марокански боксьор, а в момента той си има гадже – Джорджина Родригес.

Независимо от това, Николета прибави към CV-то си нападателя на Реал Мадрид. Феновете очакват сега развръзката и с Джошуа, току-виж на Острова булевардните медии гръмнат, че е претендентка за леглото на звяра с ръкавици.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари