Изтънчена и елегантна, Ел Фанинг стана главна героиня в юнското издание на Vogue. Приказната атмосфера е дело на легендарната фотографка Ани Лейбовиц.

В голямо интервю 19-годишната звезда от филма „Неоновият демон“ разказва за началото на своята кариера в киното, за съперничеството със сестра ѝ и новите проекти.

На въпрос на журналист за това дали я дразни постоянното сравняване с Дакота, Ел отговаря отрицателно. Тя помни как преди време я попитали дали ѝ е повлияла славата на Дакота за избора ѝ на професия, и дори тогава тя отговорила с „не“.

Ел разсъждава като зряла личност. В същото време за разлика от голяма част от момичетата на нейната възраст, тя не губи свободното си време в социалните сайтове.

Фанинг дори няма акаунт във Facebook или Twitter. Преди време си е направила профил в Instagram, но по думите ѝ, актрисата сега чувства голяма неувереност за да сложи своя снимка, която да бъде оценена от армия последователи.

И макар да е вече пълнолетна, Ел Фанинг все още се чувства като дете. „Ние все още не сме напълно оформени личности. Момичетата на моята възраст са склонни просто да тръгнат по течението“, говори актрисата.

Вижте Ел Фанинг в галерията ни.