IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зак Ефрон: Съветвам се по въпросите за любовта с брат ми

12 май 2017 14 40

Ще гледаме актьора в „Спасители на плажа“ от 1 юни

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Звездата от „Спасители на плажа“ – 29-годишният Зак Ефрон, споделя пред Cosmopolitan, че когато става въпрос за любовни емоции, той ги споделя с по-младия си брат Дилън.

„Ако се срещам с някоя, за мен е важно брат ми да я е одобрил. Ние живеем заедно и сме много различни, но той е много земен. Когато бяхме малки, той имаше нормален живот, затова той ми е своеобразен барометър.

Той ме пита: „Ти уверен ли си, щастлив ли си? Това ли действително искаш“? Много е хубаво да имаш такъв брат до себе си.

Зак започва да се занимава с актьорство още на 4-годишна възраст, когато участва в театрални постановки. 15 години по-късно започва да се снима и в телевизионни проекти.

Завършва музикално училище и постъпва в университет в Южна Калифорния, но се отказва от ученето в полза на актьорската кариера.

Дилън е по-малък от него с 5 години и завършва държавен политехнически университет в Калифорния и в момента е бакалавър по икономика. Той се увлича по спорта, постоянно пътешества и отдавна има дълга връзка.

Затова пък в личния си живот Зак се е срещал със Сами Миро, Мишел Родригес и Ванеса Хъджинс.

Съвсем скоро може да го видим в пълнометражния римейк на „Спасители на плажа“, който излиза по кината от 1 юни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари