IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Децата на известните: Цветето на грънджа – Франсис Бийн Кобейн

13 май 2017 08 00

Щерката на Кърт Кобейн и Кортни Лов е наследила бунтарството

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Дъщерята на Кърт Кобейн и Къртни Лав – Франсис Бийн Кобейн, със сигурност не е имала мечтаното детство. Една от най-скандалните двойки от 90-те години гледат своето дете сред наркотици и турнета, а култовия музикант от Nirvana прави най-страшния избор – самоубийството.

Франсис е определяна като Цветето на грънджа. Тя рано се впуска по безкрайни партита в лоши компании, има зад гърба си и несполучлив брак. През 2013 г. обаче се кротва, отдава се на хобито си. Тя се интересува от рисуване и изкуство и преди четири години прави първата си самостоятелна изложба.

Тя не обича медийните изяви и рядко дава интервюта. Може би те могат да се преброят на пръстите на едната ръка, а фотосесиите ѝ са още по-малко. Дали защото още от дете е в центъра на семейни конфликти, често стигали до съдебната зала, тя сякаш страни от светската суета.

През 2015 година тя се омъжва тайно за приятеля си Изая Силва след петгодишна връзка. Както всичко при нея и тържеството минава в много тесен кръг, като сред гостите я няма дори майка ѝ. И това сякаш е дежавю, тъй като и самата Кортни се омъжи за Кобейн през 1992 г. в Хавай само пред осем гости.

Франсис Бийн Кобейн като че ли е едно от малкото деца на известни родители, които не се възползват от славата наготово.

Вижте наследничката на Кърт Кобейн в нашата галерия

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари