IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад Пит: Не съм склонен към самоубийство, продължавам напред

16 май 2017 09 40

Актьорът разказва за емоциите си и новия филм „Машината на войната“

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Не мина и месец от интервюто на Брад Пит за сп. GQ, където коментира развода си и алкохолната си зависимост и актьорът се срещна и с журналист от Associated Press по време на промоцията на новия филм „Машината на войната“ (“War Machine“) с негово участие.

„Нямам никакви тайни. Не смятам, че има какво да крия. Всички сме хора, а човешкото състояние винаги предизвиква особен интерес. Ако не говорим за своите преживявания, няма да се почувстваме по-добре“, споделя Пит.

Говорейки за семейството той признава, че сега пази всичките си сили, за да „държи платната на кораба“ и да се разбере с бившата си жена и шестте си деца.

„Децата са всичко за мен. Животът ми. Те винаги ще бъдат приоритет, така трябва да бъде“, заявява Брад.

Звездата разказва и за новия си филм. Признава, че покрай работата над персонажа му е разбрал много за себе си.

„Арогантността е капан. Капан и за всяка велика нация, която дълго време се опитва да е номер едно. Вие може да започнете да дишате собствената си воня. Всеки път, когато се намирах в беда, се оказваше, че е резултат от моята гордост“, каза още актьорът.

На въпрос на журналиста за сегашното му вътрешно състояние, Пит отбелязал: „Сега не съм склонен към самоубийство или нещо подобно“.

Той признава, че възприема развода като закономерно следствие на своите постъпки и независимо от това как завърши, смята да продължи да върви напред.

В близко бъдеще плановете на Пит са свързани с продуцентството. Сега работи над няколко проекта, за които скоро ще стане ясно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари