IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мика Стоичкова нападна „кифлите“: Идоли са ви деградирали Барбита

17 май 2017 10 10

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Щерката на Христо Стоичков взе отношение от хиляди километри за живота на голяма част от родните девойки, които са готови на всичко за по-лъскав живот. Според нея животът в България вади на показ „платени журналисти, платени политици, платени жени“.

„Това са силните на деня. За съжаление. Не може компаньонка да е идол, нито крадец да е герой, нито лъжец да е достоен и надежден. Или може? Момичета, по-добре баба ви да ви е идол, отколкото деградирали кукли барбита, които за пари са готови на всякакви компромиси. Интересно ми е като остареят и започнат да си правят неминуемите за онази възраст равносметки, какво ще си кажат накрая? Живях, продавах си тялото за рокли на D&G и чанти на Валентино, продавах се за Мерцедеси и пътувания до Малдивите, продавах се за часовници, обички, очила и гримове... Живях за предмети и никога за душата си. Хахаххаха извинете, надали някоя от тях ще си каже нещо подобно :) Надали някой от изброените боклуци някога ще съжали за поведението си. Което е жалко“, написа в социалните мрежи Мика.

Не става ясна причината за нейния изблик, но явно и в Щатите следят под лупа живота на тези безработни девойки, често носителки на съмнителни титли за красота.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

некифла ( преди 6 години )
кифлата, която нарича другите '*** кифли". тя може да не е ***, ама живее с парите на тати и на гаджето си. аз до сега не съм разбрала тази да работи нещо и то нещото, да й изкарва достатъчно кинти за лъскавия живот, който води. само като й видите снимките в инстаграм - то не са плажове, коли, шампанско moet и роклички и бебешки колички за по 3000 долара. няма такова показване като нейното, ама тръгнала да коментира. и кво я интересува? живее на хиляди километри от тук, ама се изказва тука кви били и не знам си кво.ми да си седи в страната на табелките, на фалшивите американци с изкуствени усмивки и да не мисли за тукашните кифли. видиш ли тя по земята не ходи, само по облаци... егати надутото парче
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
МФ ( преди 6 години )
А, таковата, коя е тази Мика, за да я цитирате?! Баща и е известен бивш спортист! Тя каква е?! Какво е завършила, какво работи, от къде са и наблюденията? Влизала ли е в СУ например, да види колко хубави умни и сериозни момичета и момчета има, или впечатленията и са от чалга дискотеките, където явно е била! Аре чао довиждане лека нощ и приятни сънища!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rita ( преди 6 години )
Тя е абсолютно права. И изобщо не е грозна . На вас вече са ви промити мозъците със силикон и ботокс. И какво общо има тук мъжът й расисти такива?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Men ( преди 6 години )
*** и грозна, уникално и рядко срещано съчетание. Дори и с педя грим и пластични операции няма как да стане, а всички знаем, че турчина се ожени с нея заради парите на татко й.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар