IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майкъл Фасбендер: Не смятам да пусна Алисия да си отиде от мен!

20 май 2017 06 00

Актьорът споделя колко е щастлив от връзката си с нея

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Майкъл Фасбендер не обича да говори за личния си живот и предпочита да отговаря на провокативни въпроси с общи фрази.

Затова пък в последното интервю, холивудската звезда откровено разказва за това как се е запознал със своята настояща възлюбена Алисия Викандер, пише OK Magazine.

По думите му, първата им среща била по време на снимките на филма „Светлина между океани“. Още като видял Алисия, той веднага казал на режисьора, че нещо го плаши в това момиче.

„Мисля, че се пристрастих към тази смела актриса. Бе толкова здравословно за мен да отивам рано сутрин на снимачната площадка с желание за работа и да я видя. Още повече, че не можехме да се раздалечим много един от друг на този остров в Нова Зеландия“, разказва актьорът.

По време на снимките те се спасяват от скуката като се разхождат заедно, сърфират и си правят пикник. Обстановката била настроена за начало на романтична връзка и звездите окончателно се очаровали един от друг.

Избягвайки ненужните слухове двамата решили да не афишират връзката си, затова и феновете им разбират доста по-късно от екипа на снимачната площадка за любовта им.

Сега Майкъл спокойно говори за чувствата си към Алисия и не се бои да не остане неразбран.

„Просто веднага решихме да не изнасяме нашите отношения сред публиката. Това не е толкова сложно. Честно да си призная съм много щастлив, че срещнах Алисия и не смятам изобщо да я пускам да си отиде от мен“, заявил актьорът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари