IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Децата на известните: Wosh MC

20 май 2017 08 00

Синът на Иван Иванов не се възползва от семейната слава

Снимки: Facebook

Снимки: Facebook

Името Стефан Иванов едва ли ще ви заговори нещо, но когато прибавите сценичния му псевдоним – Wosh MC, нещата придобиват друг оттенък. Той е син на актьорите Иван Иванов и Петя Силянова и е отгледан в театрите на София.

Но е пример как не се възползва от семейната известност и сам върви по пътя си. В гимназията се увлича по рапа, защото можеш да се изразяваш спокойно. И лека-полека се ориентира към музикалната сцена.

Римите му са злободневни, не пропуска да захапе също силните на деня и известните в шоубизнеса.

През 2009 година издава първия си албум, но истината е, че тогава е познат най-вече сред меломаните.

В медиите попада покрай връзките си с актрисите Радина Кърджилова и Луиза Григорова, но голямата популярност го връхлита след като влиза в къщата на VIP Brother през 2014 година. Тогава голяма част от зрителите за първи път разбират, че е син на Иван Иванов и започват сравненията между баща и син.

Стефан обаче не придава тежест на медийния си образ. Репутацията му на сцената като лошо момче контрастира със Стефан.

„Много добър човек съм. Един път, когато съм Стефан, съм си супер. После, като съм Wosh MC, съм много гаден и затова те са в постоянна битка. Няк’ва шизофрения!“, откровен е синът на Иван Иванов в свое интервю.

Признава, че славата по време и след шоуто го е сварила неподготвен, но пък помага за популярността на групата, в която е – The Top Stoppers.

Пет години е работил като ефирен оператор в bTV, но в крайна сметка надделява музиката. Като студент заснема като задача кратък документален филм, в който главен герой е баща му – Иван Иванов.

За сравненията с баща му:

„Аз винаги съм весел, ентусиаст. Баща ми също носи огромно чувство за хумор, но много хора не знаят това, не разбират. Възприемат го като странник, особен, тъжен, затворен в себе си човек, правят заключения, без да го познават. Той е такъв заради нещата, през които е минал в живота си. Защото е разбрал човешките истини и вече не му се говорят глупости, не му се среща с всеки. Не го интересуват клюките и медийните простотии, не се оплита в ежедневните кавги, раздухвани напред-назад. Той е толкова над тях. Много ме кефи като баща. И внимавам какво говоря за него, защото аз съм все още много далече от мъдростта. Аз съм първичен, бунтар – нали съм рапър?! Но напоследък съм по-спокоен, гледам да намеря някакъв баланс“, казва той в интервю за „Жената днес“.

32-годишният Стефан пази ревниво личния си живот, но все пак изтече новината, че тази година може да има и сватба. Мария, жената до него, е внучка на актьора Борис Луканов.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

Himler ( преди 5 години )
Изпълнител с жълти и криви зъби, със самочуствие на световно известен, а за първи път чувам за такъв "рапър"....и "популярната" му група...пълен смях по български.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар