IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сватбата на Пипа Мидълтън – най-чаканото светско събитие

19 май 2017 14 20

Сестрата на Кейт сключва брак утре

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Всички погледи са вторачени в сестрата на Кейт Мидълтън – Пипа, която утре ще сключи брак с богатия финансист Джеймс Матюс.

Двамата се сгодиха миналата година на 17 юли. Вниманието обаче може частично да бъде отклонено от Пипа заради възможната поява на принц Хари в компанията на приятелката му, американската актриса Меган Маркъл на сватбата, съобщава Франс прес.

Евентуалният годеж на принц Хари и Меган Маркъл предизвиква огромен интерес сред британските медии.

Тържествената церемония ще се състои в Бъркшир, като се очаква сред присъстващите да са още Кейт, херцогинята на Кеймбридж, както и съпругът ѝ принц Уилям. Там ще са и децата им – тригодишният принц Джордж и двегодишната принцеса Шарлот, които ще са шафери.

33-годишната Пипа Мидълтън се превърна в знаменитост с проектираната от Александър Маккуин рокля, която носеше на проследената от близо 2 милиарда телевизионни зрители сватба на сестра си.

Пипа е второто дете в семейство с три деца – с една година по-малка е от Катрин и е с 4 години по-голяма от брат си Джеймс. Родена е на 6 септември 1983 г. и израства в Аман, Йордания, където баща ѝ Майкъл Мидълтън работи за компанията „Бритиш еъруейс“.

По-късно посещава редица елитни частни училища във Великобритания, преди да получи диплом по английска литература от Единбургския университет.

Когато сестра ѝ се омъжи за принц Уилям, Пипа се появи на балкона на Бъкингамския дворец заедно с кралското семейство.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари