IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Цвети Стоянова: Нищо не съм видяла от живота, тепърва излизам по заведения

22 май 2017 11 40

Гимнастиката не е от най-щастливите ѝ периоди в живота

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Цвети Стоянова, която оцеля след опит за самоубийство, се опитва да забрави периода си на гимнастичка.

„Може да звучи странно, но това не беше един от най-щастливите периоди в живота ми. Никога не съм била влюбена в художествената гимнастика. Винаги съм го правила в памет на майка ми, която като дете е мечтаела да стане гимнастичка. Прекалено неамбициозен човек съм“, заяви Цвети в предаването „Папараци“.

Тя е категорична, че залата не ѝ липсва и сама не знае дали всичките лишения досега са си стрували.

Стоянова потвърди, че е в хладни отношения със съотборничката си Цветелина Найденова.

„Не знам къде се пропука нашето приятелство. Не ѝ се сърдя за нищо. Даже съм ѝ благодарна, че тя ми даде важен урок в живота. Както и много други хора, които ме оставиха в най-тежкия ми момент. Те ми показаха, че никога не са били с мен“, смята Цвети.

Гимнастичката не мисли за сватба с футболиста Александър Любенов, още повече за деца.

„Засега не планираме. Рано е, ние сме само на 22 години. Моят приоритет е да се излекувам напълно, а неговият – кариерата. За деца – абсурд! Трябва да съм поне на 27-28 години. Искам да си поживея. Израснах в залата и нищо не съм видяла от живота. Сега тепърва започвам да излизам по заведения. В момента аз едва се грижа за себе си и не е моментът да гледам дете“, допълва Цвети Стоянова.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

anonimko ( преди 6 години )
В предното предаване я гледах и тогава тя обясняваше как за нея било лукс да спи до късно и да прави каквото си иска.Каза го, сякаш гимнастичките/спортистите това не си го позволяват. Истината е, че почти никой от нас не си го позволява. А за да можеш да си го позволиш трябва адски много труд да е положен преди това.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 6 години )
Най-малко заведенията са животът.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар