IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наоми Уотс: Жената става по-уверена с възрастта си!

23 май 2017 13 40

Актрисата с приказна фотосесия за Vogue

Снимка: Vogue

Снимка: Vogue

Наоми Уотс стана героиня на юнския брой на австралийския Vogue. Актрисата се появи на страниците на списанието в приказен вид, като въздушна нимфа с лек син плат, като хамелеон, опитващ се да се замаскира и да стане органичен елемент от интериора, като примадона, която току-що се е върнала от светско събитие.

Пред изданието също така Наоми разказала как винаги се старае да избира проектите, които биха били важни както за нея, така и за зрителите и как при избора си тя не се влияе от размера на хонорара. „Аз съм в тази професия, за да разказвам истории, а не просто да ида на работа, за да получа пари от прекрасни актьори и режисьори.

За мен това, с което се занимавам е повече от работа. Правя го всеки ден и то се е превърнало в част от моя живот.“ Актрисата не се поколеба да говори и за възрастта си. Тя е убедена, че жената става по-уверена в своята кариера с възрастта.

„Не ми харесва, когато говорят, че времето за нас си е отишло. Мисля, че отчасти когато сме по-възрастни, получаваме импулс за по-голямо развитие. Чувствам тази тенденция сред всичките си връстници. И не говоря само за актьорите.“

Освен с кариерата си, Наоми Уотс се занимава и с възпитанието на двамата си сина. „Не съм омъжена, но това не ми пречи да възпитавам децата си. Ние се стараем да направим всичко възможно, за да бъдат те щастливи“.

Вижте Наоми Уотс в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари