IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Децата на известните: Лора Караджова

27 май 2017 08 00

Певицата се утвърди по стъпките на баща си

Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

Лора Караджова успя да се утвърди на българската сцена, като само тя си знае какво й е коствало това. Тя е дъщеря на фронтмена на група "Сигнал" Данчо Караджов, който е утвърдено име вече няколко десетилетия.

Всъщност, нейното начало като изпълнителка е доста трудно. Заради неизменните сравнения с татко Данчо, които по-скоро пречат, отколкото помагат. Не липсват критици, които са недоволни, че октавите на Лора не съвпадат с тези на баща й. Но пък тя преодолява негативизма и продължава напред.

Лора не се притеснява да съчетава музиката с изяви на ръба на жълтото. 

Наред със собтвените си парчета, колаборациите с Ъпсурт, Гудслав, 100 Кила тя блести и от кориците на мъжки списания като Maxim и Playboy.

Дълги години не излиза от булевардните рубрики заради връзката си с тв водещия Део. И когато всички си мислят, че нещата отиват към сватба връзката им се разпада. И двамата в момента са щастливи родители.

Съвсем нормално, заради майчинството Лора поизчезна от музикалната сцена, но пък я видяхме в целия й блясък на концерта на "Сигнал" през март и на Ъпсурт само преди две седмици.

Вижте Лора в нашата галерия

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари