IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ники Михайлов има една мечта: Жена и 3 деца! За Николета – мълчание

26 май 2017 13 20

Отнасял се с жените като с принцеси

Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

Вратарят на националния отбор по футбол Николай Михайлов видимо е сменил приоритетите. Бохемският живот вече е на заден план, а мечтата му е скоро да скъса с ергенлъка и да има жена до себе си. А около тях да щъкат три деца.

"Като по-млад бях по-див, по-щур, имах повече енергия за изразходване, но с годините приоритетите се променят. Сега предпочитам една разходка или пътуване до Париж или Милано, отколкото да ходя на бар или дискотека с приятели“, споделя стражът в интервю за новия брой на списание „Спринт“, цитиран от "Монитор".

Михайлов твърди, че жената до него няма да има задължения освен да го подкрепя и да се правят взаимно щастливи. „Никога не съм изисквал жената до мен да готви или пере, аз съм съвременен човек. Винаги съм се отнасял към жените до мен като към принцеси“, споделя още футболистът.

Той обаче не отваря дума за Николета Лозанова, с която се събра отново. Преди няколко седмици плеймейтката дори си пусна кадър от неговата баня.

Михайлов отваря дома си за списанието. Той се намира в столичния квартал „Лозенец“, който направи с известни дизайнери преди 2 години.

Ники е наел домашна прислужница, готвач, а за в бъдеще ще има детегледачка и шофьор. В хола впечатление правят дизайнерския диван от камилска кожа, от който, стъпил на килима от тюленова кожа, човек може де се наслади на уникалната гледка към София. 

От две стаи е направил една гардеробна, а банята е изцяло със стъклени стени. Кухнята пък е вградена напълно и при затворени врати създава илюзия за луксозна мебел. Тя обаче се използва от личния му готвач, който пътува с него и в чужбина.

Той трябва да се съобразява със строгия хранителен режим на вратаря, изготвен му от бившия лекар на Байерн и на немските национали д-р Мюлер-Волфарт. В менюто му са забранени портокалите, доматите и агнешкото, а хлябът трябва да е пълнозърнест и то само по 3 филийки на седмица.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари