IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Орландо Блум на почивка в Малибу с копие на Кейти Пери

30 май 2017 08 40

Двете дори били приятелки

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Орландо Блум бе фотографиран на плажа в Малибу с ново момиче. Той пусна и кратко видео с нея в Instagram Stories. На пръв поглед може да се каже, че момичето е Кейти Пери, но всъщност звездата от „Карибски пирати” отпочива с малко известна актриса и диджей Мейи Морети, която обаче много прилича на бившата му приятелка.

Интересно е, че дори и плажния вкус на двете е почти еднакъв, пише OK Magazine.

Любопитно е и че Кейти и Мия всъщност са си добри познати, дори приятелки. Те позираха заедно с Орландо преди година и неведнъж са се срещали на различни светски събития. Дори Кейти веднъж казала, че и Мия отчасти я е вдъхновила за написването на песента й I Kissed A Girl.

За романа на Блум и Пери се заговори след „Златен глобус” 2016 г., където звездите бяха забелязани заедно. Официално те коментираха отношенията си чак след раздялата.

За личния живот на певицата в момента нищо не се знае, докато актьорът често му приписват авантюри с известни и не толкова познати жени.

Снимка: Daily Mail

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари